Nieuws

Nieuwe handelsnaam

Ons bedrijf bestaat 20 jaar! In de afgelopen 20 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in het monteren en renoveren van keukens. Dit bestaan willen wij graag vieren met het volgende:

  • Nieuwe bedrijfsnaam
    Per 1 februari 2020 gaan wij verder onder de naam Veldhuis Keukenmontage, voorheen Nico Veldhuis Montagebedrijf. Met de komst van Thijn Veldhuis in ons bedrijf willen wij ons beter positioneren in de keukenbranche. Deze naam sluit hier beter op aan.
  • Re-design logo
    Bij een naamswijziging hoort automatisch een re-design van het logo. Het logo is toe aan een opfrissing van de uitstraling. Daarom is het lettertype van het woordmerk aangepast. Daarentegen blijft het beeldmerk en het kleurgebruik voor de herkenbaarheid in tact.
  • Responsive website
    Onze vorige website voldeed niet meer aan de eisen die je tegenwoordig van een website mag verwachten. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan: de site moest beter, moderner en responsive zijn.
  •  Social media
    Tot slot willen we beter zichtbaar zijn op social media. Facebook, Instagram, en Pinterest dienen als showcase van onze opgeleverde keukens.